Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Χωρίς αυτοκίνητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λος `Αντζελες!

 Σχολιάστε 
2.069 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2024)
Χωρίς αυτοκίνητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λος `Αντζελες!
2 Φωτογραφίες »

- «No Car Games» είναι το σλόγκαν του Λος `Αντζελες για τους Ολυμπιακούς του 2028.
- Θα αναπτυχθεί το δίκτυο των ΜΜΜ της πόλης μέσα στην επόμενη 4ετία.
- 3.000 λεωφορεία στους δρόμους, πολλά από αυτά δανεικά από άλλες πόλεις!
- «Είμαστε ερωτευμένοι με τα αυτοκίνητά μας αλλά θέλουμε πιο πράσινο Λος Αντζελες», είπε η δήμαρχος της πόλης.

«No Car Games» είναι το σλόγκαν του Λος `Αντζελες για τους Ολυμπιακούς του 2028

Τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς αυτοκίνητα υποσχέθηκε πως θα διοργανώσει στο Λος `Αντζελες το 2028, η δήμαρχος της πόλης, Κάρεν Μπας! Η «πόλη των αγγέλων» πήρε τη σκυτάλη από την «πόλη του φωτός», το Παρίσι και όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Κάρεν Μπας, οι Ολυμπιακοί Αγώνες της δικής της πόλης θα προωθήσουν τη χρήση των ΜΜΜ αντί των ΙΧ.

Θα αναπτυχθεί το δίκτυο των ΜΜΜ της πόλης μέσα στην επόμενη 4ετία

Στόχος του Λος `Αντζελες δεν είναι μόνο η μείωση της κίνησης στους δρόμους της πόλης και γύρω από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ιδίως τις ημέρες όπου θα διεξάγονται οι αγώνες, αλλά και να μπορέσει να «χτίσει» μία νέα κουλτούρα στην καθημερινότητα των πολιτών με λιγότερα ΙΧ και λιγότερους ρύπους. Επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας των ΙΧ σε κάποιους δρόμους του L.A., αλλά το βέβαιο είναι πως θα υπάρξει τεράστια ανάπτυξη στο δίκτυο των ΜΜΜ της πόλης μέσα στην επόμενη 4ετία.

3.000 λεωφορεία στους δρόμους, πολλά από αυτά δανεικά από άλλες πόλεις!

Η δήμαρχος του Λος `Αντζελες σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η πόλη θα χρησιμοποιήσει 3.000 λεωφορεία, πολλά από τα οποία θα τα δανειστεί από άλλες πόλεις των ΗΠΑ, για να διευκολύνει την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Παράλληλα, υπογράμμισε πως θα υπάρξει και ενθάρρυνση προς τις επιχειρήσεις για την εφαρμογή τηλεργασίας το διάστημα 14-30 Ιουλίου 2028, όπου και θα διεξαχθούν οι αγώνες.

«Είμαστε ερωτευμένοι με τα αυτοκίνητά μας αλλά θέλουμε πιο πράσινο Λος Αντζελες»

Στις δηλώσεις της η Κάρεν Μπας είπε μεταξύ άλλων: «Οι Αγώνες χωρίς αυτοκίνητο σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να φτάσετε σε όλους τους χώρους. Για να το κάνουμε αυτό, χτίσαμε κα θα αυξήσουμε τις μεταφορές και το σύστημά μας. Εργαζόμαστε ήδη για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας επεκτείνοντας το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών μας, προκειμένου να έχουμε παιχνίδια χωρίς αυτοκίνητο. Αυτό θα είναι ένα κατόρθωμα στο Λος Αντζελες, γιατί πάντα ήμασταν ερωτευμένοι με τα αυτοκίνητά μας. Αλλά ήδη εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να χτίσουμε ένα πιο πράσινο Λος Αντζελες».   

Hyundai
E-DUCATO CARGO BOX